Een nieuw seizoen vol theateravontuur!

   
                       
Openluchttheater

Locatie Openluchttheater
Duivecatelaan 11
7443 PS  Nijverdal
tel.: 06 - 10 30 62 92 


Theater ZINiN
Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Contact: (0548) 612 494
Reserveren: (0548) 624 489

Gagelspöllers
Contact via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       
           
           

ZINiN CultuurOpenluchttheater
ZINiN heeft ook Openluchttheater Nijverdal onder haar beheer. Na een grondige renovatie staat er nu een mooi theater midden in de bossen waar u in de zomermaanden kunt genieten van prachtige voorstellingen in een bijzondere omgeving.

ZINiN is meer dan alleen maar het theater. Naast een professionele programmering kunt u op onze podia in het Huis voor Cultuur en Bestuur en in het Openluchttheater ook lokale groepen en amateurkunstenaars aantreffen. Ook maakt het onderwijs intensief gebruik van onze faciliteiten en kennis op theatergebied.

Openluchttheater
Sinds een aantal jaren heeft ZINiN het Openluchttheater Nijverdal onder haar beheer. Na een grondige renovatie staat er nu een mooi theater midden in de bossen waar u in de zomermaanden kunt genieten van prachtige voorstellingen in een bijzondere omgeving.
Eén van de belangrijkste uitgangspunten van de hele organisatie ZINiN, is dat zij mensen in aanraking laat komen met cultuuractiviteiten. De afdeling cultuur organiseert zoveel uiteenlopende activiteiten dat er voor iedereen wat te zien of te beleven is.
Al meer dan 15 jaar organiseert ZINiN Cultuur het groot Hellendoorns Dictee voor alle leerlingen van het basisonderwijs. StageTime voor popbands en nog veel meer culturele en kunstzinnige projecten zoals straattheater en cultuurmarkten.
Al ca. tien jaar is ook het Openluchttheater weer actief in het organiseren van allerlei voorstellingen en activiteiten voor jong en oud. 

Schooltheateractiviteiten
Diverse scholen maken 's zomers gebruik van het Openluchttheater voor hun leerlingentheateractiviteiten. Wilt u met uw school ook eens gebruik maken van het Openluchttheater, neem dan contact met ons op

Workshops
Voor kinderen van de basisschool worden er verschillende workshops georganiseerd in het ZINiN theater. Deze worden gehouden op woensdagmiddag. Er zijn veel samenwerkingsverbanden ontstaan. Ook voor komend seizoen is er weer een leuk én leerzaam programma opgesteld.

Cultuuragenda
Een compleet overzicht van activiteiten in de gemeente vindt u op de website www.vvvhellendoorn.nl/Agenda/ Wilt u dat uw activiteit hier ook bij komt te staan? Geef dan uw gegevens aan ZINiN door en binnen enkele dagen plaatsen wij deze online. Alle activiteiten die op deze website vermeld staan, worden overgenomen in ons tweewekelijkse UITflyer.

Voor meer informatie over onze activiteiten en ondersteuning kunt u kijken op de speciale site voor Cultuur in de breedste zin van het woord www.zinin.com.


       
       
   

Kaartverkoop / Theaterkassa

U kunt toegangskaarten online kopen
of telefonisch bestellen onder nummer:
0548-624489
De openingstijden voor de theaterkassa zijn:
di, wo, vr, za : 11:00 uur tot 17:00 uur
ma en do: 11:00 uur tot 20:00 uur

ZINiN Theaterkassa

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
0548-612494
Route en meer contact gegevens

© 2019 | Moddit Internet Reclamebureau