Een nieuw seizoen vol theateravontuur!

   
                       
Openluchttheater

Locatie Openluchttheater
Duivecatelaan 11
7443 PS  Nijverdal
tel.: 06 - 10 30 62 92 


Theater ZINiN
Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Contact: (0548) 612 494
Reserveren: (0548) 624 489

Gagelspöllers
Contact via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       
           
           

Informatie voor artiesten Openluchttheater

ZINiN Openluchttheater zorgt niet alleen voor een ultieme beleving voor haar gasten, maar zij zorgt ook voor haar artiesten. 
Elke artiest verwelkomen wij met vreugde, wij zijn blij om groot talent in huis te mogen hebben. Artiesten kunnen bij ons gebruik maken van een aantal faciliteiten.


Welkom in ons Openluchttheater
Artiesten zijn de hoofdpersonen in ons theater, de producenten van spetterende voorstellingen, mooie dansshows en prachtige muziekavonden. Wij verwelkomen u graag in ons Openluchttheater aan de Duivecatelaan 11 in Nijverdal. 

Kleedruimte
Het Openluchttheater heeft de beschikking over een kleedruimte met een aparte wasruimte. In deze kleedruimte heeft u de mogelijkheid om te onspannen, een kopje koffie te drinken of iets te eten.

Parkeren
Op de parkeerplaats tegenover de ingang van het Openluchttheater kunt u uw auto gratis parkeren. Artiesten kunnen, voor zover zij veel bagage hebben, hun auto ook in de zandweg aan de achterkant van het Openluchttheater plaatsen. Vrachtwagens kunnen aan de achterkant in het Openluchttheater gelost worden. Er is een betonplateau aanwezig voor gemakkelijk verrijden van apparatuur.

Artiesteningang
De artiesteningang is aan de achterkant van het Openluchttheater. Komende vanaf de Mr. Ponsteenlaan in Nijverdal, rijd u de Duivecatelaan in. Bij de flauwe bocht slaat u linksaf de zandweg in (Peereboomsweg). Na ca. 100 meter vind u de houten poort van de achteringang van het Openluchttheater (voorbij het zwarte gebouw van de Scouting).

Heeft u nog vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Geja Krans (06-10 30 62 92). Voor technische informatie kunt u terecht bij Marinus Gerritsen (06 42 05 26 86) of mailt u ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen op een goed verblijf in het Openluchttheater en natuurlijk op een knallend optreden!


Kaartje Lokatie Openluchttheater Nijverdal

       
       
   

Kaartverkoop / Theaterkassa

U kunt toegangskaarten online kopen
of telefonisch bestellen onder nummer:
0548-624489
De openingstijden voor de theaterkassa zijn:
di, wo, vr, za : 11:00 uur tot 17:00 uur
ma en do: 11:00 uur tot 20:00 uur

ZINiN Theaterkassa

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
0548-612494
Route en meer contact gegevens

© 2019 | Moddit Internet Reclamebureau