Een nieuw seizoen vol theateravontuur!

   
                       
Openluchttheater

Locatie Openluchttheater
Duivecatelaan 11
7443 PS  Nijverdal
tel.: 06 - 10 30 62 92 


Theater ZINiN
Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Contact: (0548) 612 494
Reserveren: (0548) 624 489

Gagelspöllers
Contact via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       
           
           

Openluchttheater informatie

Locatie Openluchttheater Nijverdal
Het adres van het Openluchttheater is Duivecatelaan 11, 7443 PS Nijverdal. De toegangspoort bevindt zich tegenover de entree van sportpark Gagelman. Het theater is centraal gelegen tussen Nijverdal, Hellendoorn en Hulsen middenin het prachtige Doktersbos.

Informatie over theater, voorstellingen en verhuur
Voor vragen over het theater en voorstellingen, voor verhuur van het theater, gebruik als trouwlocatie en andere zaken kan telefonisch contact opgenomen worden met de coördinator van het Openluchttheater, Geja Krans, op 06-10306292. Via mail kunt u terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor algemene vragen kan ook het kantoor van het ZINiN Theater gebeld worden op (0548) 61 24 94  (niet voor reserveringen). De openingstijden van het ZINiN Theater zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 12.30 uur en van 13.30 uur - 17.00 uur.

Openluchttheaterseizoen
De periode waarin voorstellingen in het Openluchttheater gehouden worden, loopt van circa medio mei tot medio september. Er worden kindervoorstellingen, films, toneelvoorstellingen en concerten gehouden. Daarnaast zijn er activiteiten die georganiseerd worden door o.a. scholen en kerken.
 
Kaarten in de voorverkoop en aan de kassa van het Openluchttheater
U kunt kaarten voor het Openluchttheater op vier manieren kopen. Koopt u vooraf kaarten via de website, via de reserveringslijn of bij de Tourist Info, dan geldt vaak een voordelige voorverkoopprijs. Bij de kassa van het Openluchttheater op de dag van de voorstelling betaalt u de kassaprijs. Kaarten koopt u:
• online via de websites www.zinin.com en www.openluchttheaternijverdal.nl
• telefonisch via de reserveringslijn (0548)62 44 89 tijdens de openingsuren van de Tourist Info Nijverdal.
• door langs te komen bij de theaterkassa van de Tourist Info Nijverdal, gevestigd in het Huis voor Cultuur en Bestuur, op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op dinsdag en donderdag tot 20.00 uur. Ook worden bij Primera in Hellendoorn kaarten verkocht voor alle voorstellingen in het Openluchttheater.
• vanaf ca. een half uur voor elke voorstelling bij de kassa van het Openluchttheater. U betaalt dan de in het programma genoemde kassaprijs. 

Consumptiemunten
Consumptiemunten kunt u kopen bij "de Echoput" bovenaan de publiekstribune bij de entree van het theater.
Niet alle munten opgemaakt tijdens deze voorstelling? Geen probleem, de munten kunt u bewaren en een volgende keer weer gebruiken. Ze behouden hun geldigheid.

Zitkussentjes
Om warm en droog te kunnen zitten op de houten banken, heeft het Openluchttheater comfortabele zitkussentjes te leen. U ontvangt deze bij binnenkomst in het theater bij "de Echoput" bovenaan de publiekstribune, waar u ze na afloop van de voorstelling weer in kunt leveren.

Parkeren en fietsenstalling
Bezoekers van het Openluchttheater kunnen hun auto gratis parkeren op de grote parkeerplaats bij de Bowlingboerderij op de hoek Oranjestraat / Koersendijk en op de kleinere parkeerplaats aan de Duivecatelaan tegenover de aula. Voor oudere bezoekers en voor mensen die minder mobiel zijn of voor gezinnen met kleine kinderen, kan de auto tegenover het Openluchttheater geparkeerd worden.
Een fietsenstalling is te vinden recht tegenover de ingang van het Openluchttheater.

Mensen met een lichamelijke beperking
Mensen met een rolstoel of scootmobiel kunnen het pad naar boven rijden voor een plekje bovenaan de tribunes. Heeft u hulp nodig, dan willen de vrijwilligers van het Openluchttheater u graag helpen om veilig naar boven te komen. In overleg is er een mogelijkheid om met de auto via de zandweg bij de achteringang van het theater te komen voor een plekje bij het podium. U hoeft dan geen helling of trap op. 

Feestje of jubileum?
De jeugdvoorstellingen zijn mooie gelegenheden voor een verjaardagspartijtje. Veel voorstellingen lenen zich ook goed voor een gezellig avondje uit met collega's, leden van uw vereniging of uw familie. Informeer bij ons eens naar de mogelijkheden.
       
       
   

Kaartverkoop / Theaterkassa

U kunt toegangskaarten online kopen
of telefonisch bestellen onder nummer:
0548-624489
De openingstijden voor de theaterkassa zijn:
di, wo, vr, za : 11:00 uur tot 17:00 uur
ma en do: 11:00 uur tot 20:00 uur

ZINiN Theaterkassa

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
0548-612494
Route en meer contact gegevens

© 2019 | Moddit Internet Reclamebureau