Een nieuw seizoen vol theateravontuur!

   
                       
Openluchttheater

Locatie Openluchttheater
Duivecatelaan 11
7443 PS  Nijverdal
tel.: 06 - 10 30 62 92 


Theater ZINiN
Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Contact: (0548) 612 494
Reserveren: (0548) 624 489

Gagelspöllers
Contact via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

       
           
           

Bestellen kaarten OTN

U kunt voor het Openluchttheater op een aantal manieren uw kaarten kopen. 

• online via de website www.openluchttheaternijverdal.nl
• online via de website www.zinin.com
• telefonisch via de reserveringslijn (0548)624 489
• langskomen bij de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal
• langsgaan bij Primera in Hellendoorn
• aan de kassa van het Openluchttheater vanaf ca. een half uur voor de voorstelling

Enkele belangrijke data voor de kaartverkoop 
Via de website, de reserveringslijn, de theaterkassa van de Tourist Info en bij Primera Hellendoorn kunt u vanaf 1 maart kaarten in de voorverkoop kopen. De kaartverkoop aan de kassa van het Openluchttheater start vanaf de eerste voorstelling.
 

Aanvangstijden
De aanvangstijden staan genoemd bij de voorstellingen.  De poort gaat ongeveer een half uur voor aanvang van de voorstelling open.
 

Reserveren van zitplaatsen
Er kunnen geen speciale zitplaatsen gereserveerd worden. Bij de afwerking van de bestellingen worden de stoelen toegewezen volgens het systeem van best beschikbare plaatsen.

Betaling kaarten in de voorverkoop 
Kaarten die zijn besteld, betaalt u via iDEAL, contant of via pinbetaling aan de theaterkassa van de Tourist Info Nijverdal.

Losse en telefonische verkoop
U kunt toegangskaarten bestellen aan de ZINiN theaterkassa bij de Tourist Info Nijverdal of telefonisch via de reserveringslijn (0548) 624 489. Via de website kunnen nog tot op de dag van de voorstelling kaarten worden besteld.  Kaarten zijn ook te koop bij Primera Hellendoorn en vanaf een half uur voor de voorstelling aan de kassa van het Openluchttheater.

Afhalen gereserveerde kaarten bij de ZINiN theaterkassa
Kaarten die na telefonische of digitale bestelling worden klaargelegd aan de ZINiN theaterkassa bij de VVV Nijverdal dienen tijdens openingsuren te worden afgehaald en betaald.  Men dient het bevestigingsnummer van de boeking via de website mee te nemen. Niet afgehaalde kaarten worden in rekening gebracht.

Online bestellen
Via de websites www.openluchttheaternijverdal.nl en www.zinin.com kunt u kaarten kopen en deze direct betalen. U logt in met de door uzelf aangemaakte inlogcode of u voert éénmalig uw gegevens in en ontvangt een aanmeldingscode, waarna u kunt inloggen met uw email en wachtwoord. Dit kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd in uw ‘eigen ZINiN omgeving’ bent.  Online kunt u bijvoorbeeld zien welke voorstellingen u gekocht heeft.  Er wordt direct voor u gereserveerd en u betaalt via iDEAL. Uw toegangskaart kunt u thuis printen.

Telefonisch reserveren
Telefonisch reserveren kan iedere maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op dinsdag en donderdag kunt u zelfs tot 20.00 uur telefonisch reserveren. Het telefoonnummer is (0548) 624 489.

Theaterkassa
Uiteraard is het mogelijk om persoonlijk kaarten te kopen aan de ZINiN theaterkassa bij de Tourist Info in het Huis voor Cultuur en Bestuur te Nijverdal.  Ook kunt u hier uw gereserveerde kaarten ophalen.
De openingstijden voor de theaterkassa zijn:
ma, wo, vr, za : 11:00 uur tot 17:00 uur
di en do: 11:00 uur tot 20:00 uur

Annuleren / ruilen
Bij verhindering kunt u uw kaarten tot uiterlijk een dag voor de voorstelling bij de ZINiN theaterkassa omruilen voor een ZINiN Theater Tegoedbon. Deze is 12 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte. U mag de kaarten ook ruilen voor andere kaarten. Per handeling worden € 2,50 handelingskosten berekend. Wij kunnen helaas geen geld retourneren. 

Plaats voor mindervaliden in het Openluchttheater
Mindervaliden kunnen met hun gemotoriseerde rolstoel de helling oprijden via de voorpoort. Indien nodig verlenen wij daarbij assistentie. U krijgt een plaatsje bovenaan de tribunes van het Openluchttheater. Wilt u liever vooraan bij het podium zitten, dan zullen wij u op uw verzoek hierbij assisteren. Er is helaas geen aangepast toilet voor mindervaliden aanwezig. 

Parkeren
Bezoekers van het Openluchttheater kunnen de auto gratis parkeren op de grote parkeerplaats aan het begin van de Duivecatelaan.

Feestje of jubileum
De jeugdvoorstellingen zijn ook mooie gelegenheden voor een verjaardagspartijtje. Veel voorstellingen lenen zich goed voor een gezellig avondje uit met collega’s, leden van uw vereniging of familie. Informeer bij ons eens naar de mogelijkheden van zo’n avondje uit. 

Websites 
Bezoek onze website www.openluchttheaternijverdal.nl of www.zinin.com voor het hele programma, het laatste nieuws, bestellingen en links, www.zinin.com met het actuele programma over ZINema de bioscoop. Of download de ZINiN App! Zo heb je ons theater- en filmprogramma en het laatste ZINiN nieuws altijd bij de hand. Voor alle informatie in op deze website geldt: onder voorbehoud van wijzigingen. 

       
       
   

Kaartverkoop / Theaterkassa

U kunt toegangskaarten online kopen
of telefonisch bestellen onder nummer:
0548-624489
De openingstijden voor de theaterkassa zijn:
di, wo, vr, za : 11:00 uur tot 17:00 uur
ma en do: 11:00 uur tot 20:00 uur

ZINiN Theaterkassa

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
0548-612494
Route en meer contact gegevens

© 2019 | Moddit Internet Reclamebureau